skip to Main Content

Zo werkt het

In een persoonlijk gesprek laten wij u graag helder en duidelijk zien welke mogelijkheden er zijn voor het investeren in strategische grond. Daarbij zijn uw wensen, situatie en onze kennis en ervaring erg belangrijk om voor u een zo passend mogelijke strategie en portefeuille samen te stellen. Als u besluit over te gaan tot aankoop is de procedure eenvoudig:

  • We maken een afspraak met u voor een persoonlijk onderhoud op een plaats en tijd wanneer het u schikt, om de koopovereenkomst plus bijbehorende informatie door te nemen. Mochten er nog vragen zijn, nemen we de tijd om deze duidelijk te beantwoorden.
  • Na akkoord wordt er een koopovereenkomst ondertekend in tweevoud. Wij zullen er daarna zorg voor dragen dat de getekende koopovereenkomst wordt doorgestuurd naar de notaris. De notaris zal u dit aan u bevestigen.
  • U ontvangt van de notaris een conceptakte van levering en een volmacht welke u bij een notaris in uw regio kunt laten legaliseren. U kunt er ook voor kiezen om bij Notariskantoor van Limburg Stirum te Hilversum langs te gaan om de overdracht daadwerkelijk zelf bij te wonen.
  • U ontvangt een nota van de notaris en maakt de aankoopsom over op de derdenrekening van de notaris.
  • Na controle van alle stukken zal de notaris de overdracht verzorgen en ook de daarbij behorende akte van levering plus het afschrift van kadastrale bijschrijving per post naar u toe sturen. Deze akte is uw eigendomsbewijs, u bent nu de wettelijke bezitter van het perceel grond.

Gemak staat voorop

U kunt dus eigenaar van de grond worden zonder uw woning te verlaten. Indien u een daartoe strekkende volmacht aan de notaris verstrekt, verzorgt deze de gehele overdracht. Het enige wat u hoeft te doen, is op de juiste plaatsen uw handtekening zetten en de documenten terug te sturen. Vervolgens bent u enige tijd later de trotse eigenaar van een prachtig stukje Nederland. Het bewijs dat u eigenaar bent, wordt u door de notaris toegestuurd.

De notaris

Hoewel iedereen in Nederland gerechtigd is een eigen notaris uit te kiezen, adviseren wij gebruik te maken van een door ons geselecteerde notaris. Wij hebben uitstekende contacten met diverse notarissen door heel Nederland, die zijn gespecialiseerd in overdracht van percelen en bekend zijn met onze werkwijze, zodat de overdracht wordt vergemakkelijkt en bespoedigt.

Komt u er niet uit?

Kantoor

Wij helpen u graag op ons kantoor in Purmerend.

Maak een afspraak op kantoor

Telefoon

Wij zijn te bereiken op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag en donderdag van 12.00 tot 21.00 uur.

Klantenservice: 0299 676 525

Service en contact

Back To Top