skip to Main Content
De Kritische Belegger en TK vastgoed. Beleggen in landbouwgrond troeft spaarrentes af. Zeker nu er meer grond nodig is voor woningbouw. Meer dan de helft van het aantal gemeenten verwacht in 2020 een tekort aan senioren woningen. Momenteel ervaart 43 procent van de gemeenten dit tekort. Dat schrijft ouderenorganisatie Anbo in de vijfde editie van het door Ipso Facto uitgevoerde onderzoek Lokaal beleid seniorenhuisvesting.

Niet alleen groeit het aantal senioren hard door de naoorlogse geboortegolf en de toegenomen levensverwachting. Ook zijn ouderen door het kabinetsbeleid (extramuralisering) gedwongen langer in de eigen woning te blijven.

Vooral steden met minder dan 100.000 inwoners zeggen met dit tekort te kampen. In kleine steden en in dorpen wonen relatief veel ouderen en zijn er weinig voor ouderen geschikte appartementencomplexen.

Grond is in deze tijd nog betaalbaar. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) verwacht dat de Nederlandse bevolking tot 2040 zal groeien. Daarnaast is steeds meer grond nodig voor bedrijven in de dienstensector. Grote woningcorporaties en projectontwikkelaars hebben miljarden klaarliggen om te investeren, maar daarvoor moet wel grond worden aangekocht

TK Vastgoed kan er voor zorgen dat u de eigenaar bent van de grond, op het moment dat deze ontwikkeld kan worden.

Door een structurele verandering in de economische activiteiten in Nederland is steeds minder behoefte aan landbouwgrond en is meer grond nodig voor bedrijfshuisvesting.

Daarbij komt dat door het vrijgeven van de woningmarkt, projectontwikkelaars actief zijn geworden om hun investeringen veilig te stellen. Doordat deze projectontwikkelaars steeds pro-actiever worden in het aankopen van grond op minder voor de hand liggende locaties neemt de vraag toe.

Door nu te anticiperen en positie in te nemen op strategische locaties in gebieden waar de komende jaar flink gebouwd moet worden kunt u uw vermogen beschermen en profiteren van een aantrekkelijke vermogensgroei.

Klik op de link om De Kritische Belegger zelf te bezoeken en lees over ervaringen met TK vastgoed en het investeren in grond. Heeft u vragen bezoek dan onze service en contact pagina.

 

Komt u er niet uit?

Kantoor

Wij helpen u graag op ons kantoor in Purmerend.

Maak een afspraak op kantoor

Telefoon

Wij zijn te bereiken op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag en donderdag van 12.00 tot 21.00 uur.

Klantenservice: 0299 676 525

Service en contact

Back To Top