skip to Main Content

Nooit eerder is het investeren in Nederlandse landbouwgrond zo interessant geweest als op dit moment. De bevolking blijft groeien en de overheid is naarstig op zoek naar nieuwe locaties voor woningbouw, recreatie en industrie.

TK Vastgoed

Wij bieden agrarische grond aan in potentierijke gebieden in groeikernen van gemeenten. Door samen te werken met gerenommeerde ingenieursbureaus zorgen wij ervoor dat ieder aspect van een project door de juiste partij met de juiste kennis en expertise wordt uitgevoerd. Grote banken en verzekeringsmaatschappijen realiseren al jarenlang vermogensgroei door grond aan te kopen waar in de toekomst mogelijk op gebouwd gaat worden. Wij maken het nu ook voor particulieren en ondernemers mogelijk om grond te kopen op perspectiefrijke locaties.

Werken bij

We zijn een snelgroeiend bedrijf in commercieel vastgoed binnen Nederland. We bieden medewerkers volop kansen, een leuke werksfeer en doorgroeimogelijkheden. Ben je iemand met een winnaarsmentaliteit die wilt presteren en deel wilt uitmaken van een succesvol bedrijf neem dan contact op.

Bekijk de vacatures
Back To Top