31 mei 2016

Marketing medewerker

Locatie: Purmerend

banner1a

 

Functieomschrijving

Heb jij 5+ jaar ervaring met SEA en wil je jouw kennis verbreden? Ben jij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen paid search en kun je de strategie voor klanten bepalen? Wil jij meebouwen aan een nieuw team bij een van de grootste media bureaus in Nederland? Lees dan nu verder!

Als Senior SEA Consultant zal je een grote bijdrage leveren in de opbouw en groei van het nieuwe team in Purmerend. In dit team werken de verschillende specialismes samen en krijg je de kans om je naast SEA ook te gaan verdiepen in Display, SEO, CRO of Analytics. Met jouw kennis van de markt herken je de behoeftes en kun je dit naar concrete actieplannen doorvertalen. Wanneer je ziet dat TK Vastgoed behoefte heeft aan andere specialismen, geef je hier advies over en schakel je de hulp in van je collega’s.

Doordat het team nog in opbouw is, zal je de eerste periode voornamelijk hands on bezig zijn. Op termijn zal je steeds meer kunnen delegeren naar de medior specialisten. Er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden in zowel de breedte als hoogte. Zo kun je bijvoorbeeld groeien naar de functie van online marketing manager of je in een ander vakgebied specialiseren.

Werktijden

Je werkt 40 uur in de week. De werktijden zijn op maandag en woensdag van 08:45 tot 18:00, op dinsdag en donderdag van 11:45 tot 21:00 en op vrijdag van 08:45 tot 17:00. Verspreid over een werkdag is ruim 1,5 uur pauze.

Functie-eisen

  • afgeronde HBO studie
  • 5 jaar ervaring met SEA (bij voorkeur aan bureauzijde)
  • Ervaring in Doubleclick is een pre
  • Affiniteit met klantcontact/consultancy
  • Op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen search

 

Solliciteer Nu!

Stuur je cv naar vacature@tk-vastgoed.nl. Eén van onze werving en selectie medewerkers reageert binnen 24 uur om een terugkoppeling te geven op jouw sollicitatie.