skip to Main Content

Wat doen wij?

TK Vastgoed is al vele jaren gespecialiseerd in het aan- en verkopen van strategisch gelegen grond welke is verkaveld naar een ieders portemonnee. De percelen zijn gelegen in heel Nederland en worden met de grootste zorgvuldigheid door ons en onze adviseurs geselecteerd, daarbij wordt vooral gekeken naar het potentiele toekomstperspectief op de locaties. Is ons aanbod van percelen zit een grote variatie waardoor de kans groot is dat wij u een aanbod kunnen doen dat past bij uw wensen en investeringshorizon. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons goede netwerk zijn we in staat om een interessante investeringsmogelijkheid aan te bieden waar u van mee kan profiteren.

Waarom grond?

Agrarische grond is nu nog betaalbaar. Bouwgrond wordt steeds schaarser door de inhaalslag die nu wordt gemaakt op de woningbouwmarkt en het woningaanbod droogt daarbij  steeds verder op. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) verwacht dat de Nederlandse bevolking tot 2040 zal groeien terwijl het aantal personen per huishouden juist afneemt. Hierdoor zal het aantal huishoudens nog verder gaan groeien, logischerwijs valt te verwachten dat er meer grond nodig zal zijn om woningen te bouwen en zal landbouwgrond op veel plaatsen van bestemming moeten wijzigen ten behoeve van woningbouw en/of bedrijfshuisvesting. Deze bestemmingswijziging heeft meestal een substantiële waardestijging van de grond tot gevolg. Investeren in grond kan dus zeer aantrekkelijk zijn en een interessante aanvulling zijn op uw beleggingsportefeuille.

Meer weten?

Is uw interesse gewekt, neem dan vrijblijvend contact met ons op onderstaand telefoonnummer of via het contactformulier.

Office

We are happy to help you at our office in Purmerend.

Make an appointment at our office

Phone

We can be reached on Monday, Wednesday and Friday from 9 am to 6 pm. On Tuesdays and Thursdays from 12.00 to 21.00.

Customer service: 0299 676 525

Service en contact

Back To Top