skip to Main Content

Miljarden

Grond is in deze tijd nog betaalbaar. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) verwacht dat de Nederlandse bevolking tot 2040 zal groeien. Daarnaast is steeds meer grond nodig voor bedrijven in de dienstensector. Grote woningcorporaties en projectontwikkelaars hebben miljarden klaarliggen om te investeren, maar daarvoor moet wel grond worden aangekocht. TK Vastgoed kan er voor zorgen dat u de eigenaar bent van de grond, op het moment dat deze ontwikkeld kan worden.

Waarom neemt de vraag naar grond toe?

Door een structurele verandering in de economische activiteiten in Nederland is steeds minder behoefte aan landbouwgrond en is meer grond nodig voor bedrijfshuisvesting. Daarbij komt dat door het vrijgeven van de woningmarkt, projectontwikkelaars actief zijn geworden om hun investeringen veilig te stellen. Doordat deze projectontwikkelaars steeds pro-actiever worden in het aankopen van grond op minder voor de hand liggende locaties neemt de vraag toe.

Meer weten?

Komt u er niet uit?

Kantoor

Wij helpen u graag op ons kantoor in Purmerend.

Maak een afspraak op kantoor

Telefoon

Wij zijn te bereiken op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag en donderdag van 12.00 tot 21.00 uur.

Klantenservice: 0299 676 525

Service en contact

Back To Top