skip to Main Content

Gezonde balans

Wie zijn vermogen stopt in één aandeel, één bedrijf, één land of één sector neemt onnodig veel risico. Het hoeft dan maar één keer volstrekt fout te gaan om veel geld te verliezen. Om een goede belegger te worden moet u een goed evenwicht zien te vinden tussen een hoog rendement en de mate van risico. Bij kleine aankopen is spreiding minder van belang of kan spreiding zelfs ongunstig zijn, omdat de transactiekosten per eenheid dan relatief hoog zijn. Maar als u echt wat te beleggen hebt, zorgt u voor een goede diversiteit. U belegt in:

  • Aandelen;
  • Onroerend goed;
  • Obligaties;
  • Een spaarrekening;
  • Een huis;
  • Grondstoffen.

Veel onderzoek wijst uit dat wie zorgt voor een goede spreiding op de wat langere termijn ook het beste rendement maakt. Het is beter om een stabiel rendement op vermogen te maken dan ook nog eens uw verloren vermogen te moeten terug verdienen op de beurs. Bovendien slaapt u zo een stuk rustiger.

Succesvol investeren in Vastgoed

In het algemeen wordt vastgoed gezien als een interessante beleggingscategorie, zowel voor institutionele beleggers als voor vermogende particulieren. Mede door de lage rente en rendementen op bijvoorbeeld obligaties en de volatiliteit van aandelen is de belangstelling voor vastgoed als belegging alleen maar toegenomen.

Komt u er niet uit?

Kantoor

Wij helpen u graag op ons kantoor in Purmerend.

Maak een afspraak op kantoor

Telefoon

Wij zijn te bereiken op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Op dinsdag en donderdag van 12.00 tot 21.00 uur.

Klantenservice: 0299 676 525

Service en contact

Back To Top